Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Foute Avond met Johny Amsterdam

€ 595,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

De foute avond is zeer geschikt voor een gezellige avond in het café, of een kleinschalig bedrijfsfeest tot ongeveer 150 personen. Johny neemt een drive in show en plaatjes jock mee en verzorgt een 4 uur durende show. Voor grotere groepen tot ong. 300 personen maken wij graag een passende offerte op maat.

Johny is een typetje van zanger/entertainer Ronald J.C. Kooij

De foute avond is entertainment pur sang. Mensen willen entertainment en dat is wat Ronald weet te brengen. Als Johny Amsterdam is hij de ietwat overdreven, brutale, steenrijke, gevierde artiest die het uw klanten naar de zin maakt. Johny’s set duurt 40 minuten en daarna deelt Johny handtekeningen uit. Tijdens deze set worden er foto's genomen van Johny met uw gasten en direct vertoont op een mooie "plasma". Deze foto's zijn voor uw gasten te downloaden vanaf de eerste werkdag na het optreden. Tevens deelt Johny een aantal T-shirts uit en zijn deze te koop bij de DJ. Al met al is hij dan al snel een dikke 50 minuten uw gasten aan het entertainen. Johny wordt opgevolgd door de "foute neef van...", niemand minder dan André Gajes betreedt het podium en als klapstuk (is gebleken) van de avond komt de Foute Elvis act voorbij. Een kwartier totaal maffe volstrekt foute imitatie-act waarbij de haren van Elvis niet goed zitten, Elvispak met hoog water en superkitsch ringen aan de handen. Overigens is de stem verrassend in de buurt van de echte KING!

De foute avond boekt u als een 4 uur durende show met daarin totaal 90 minuten live optredens. Op de momenten dat er geen live zang is neemt de DJ de gezelligheid in handen. 


In overleg met u wordt de muziekkeuze bepaald, want wilt u alleen oude foute muziek, of een mengeling? Mag er een blokje foute house in of liever niet etc. Dit nemen wij altijd aan het begin van de show met u door.

Natuurlijk kiest u niet voor een foute avond wanneer u niet van gezellige Nederlandstalige muziek houdt, denk aan veel Hazes, Koos Alberts, Frans Bauer, Grad Damen. Maar ook Frank van Etten, Lucas en Geja, Jannes en Carbon. Alsmede BZN, Boney M, LUV en Maywood. Of wat dacht u van De Cats, George Baker en Bonny St. Claire. Elke foute avond heeft het foute disco blok zodat u met zijn allen even lekker kunt dansen!

Deze prijs is inclusief reiskosten door geheel Nederland (Johny gaat zowel naar de eilanden als naar Maastricht).
Deze prijs is inclusief UWV GAK en sociale lasten en premies
Deze prijs is incl. poster ondersteuning en een fotoverslag op deze site in het fotoboek.
Deze prijs is incl. geluidsset en drive in show (geen lichtshow)
Deze prijs is excl. een optionele lichtshow. (€ 125.-)

Wilt u de speciale website van Johny Amsterdam met zijn foute avond bekijken? Klik dan hier of op het plaatje hieronder. Meer informatie kunt u ook via ons kantoor verkrijgen per telefoon op 0226 -45 41 43.

Ook interessant

€ 1.250,00